Tel: 0320 266 100

Kwaliteit 

Dijkstra Vereenigde heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Al onze activiteiten voeren wij met zorg en aandacht uit. 

 

 

ISO-gecertificeerd

Dijkstra Vereenigde heeft haar kwaliteitsmanagementsysteem volgens NEN-EN-ISO 9001:2015 georganiseerd. Sinds 22 september 1998 zijn wij in het bezit van het ISO-certificaat. ISO richt zicht op kwaliteitsborging en -beheersing. Dit heeft Dijksta Vereenigde binnen het gehele bedrijf op orde, te weten: inkoop, opslag, verkoop en distributie van technische artikelen en verpakkingsglas en laboratoriumapparatuur als mede het verlenen van pré-sales, after sales-, logistieke- en technische service aan industrie, instellingen en overheid. Klik hier om ons ISO-certificaat te bekijken.

 

 

VCAVCA-gecertificeerd

Onze technische medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat zij veilig, gezond en milieubewust werken. 

 

 

CE-genormeerd

Apparatuur die door Dijkstra Vereenigde uit niet-Europese landen wordt geïmporteerd of in licentie wordt vervaardigd, is CE-genormeerd. CE geeft aan dat het product in overeenstemming is met de Europese regelgeving.

 

 

IJking

De door Dijkstra Vereenigde gebruikte meetapparatuur wordt periodiek volgens de richtlijnen gecontroleerd. 

 

 

KVO-BKVO-B

Bedrijventerrein Larserpoort in Lelystad heeft het keurmerk 'Veilig Ondernemen' gekregen. Gemeente, politie, brandweer en de ondernemers die aangesloten zijn bij Ondernemers Coöperatie Larserpoort (waar Dijkstra Vereenigde ook onder valt) hebben deelgenomen aan het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B). 

 

 

Erkend leerbedrijf

sbb

Dijkstra Vereenigde is een erkend leerbedrijf. Leerlingen krijgen bij ons de kans kennis te maken met de praktijk en te ervaren wat er van hen verwacht wordt. Een aantal kenmerken van een erkend leerbedrijf zijn professionaliteit, vakbekwaamheid en 
deskundigheid.