Tel: 0320 266 100

Klanten aan het woord

Bij Dijkstra Vereenigde werken wij hard aan ons assortiment, onze adviserende rol en de service die wij verlenen. Waar het uiteindelijk op neer komt is de klantervaringen en daarom laten we graag onze klanten aan het woord over hun ervaringen met Dijkstra Vereenigde.

 


Ronny Janssens | Universitair Ziekenhuis BrusselRonny Janssens | Universitair Ziekenhuis Brussel

De huidige incubatoren hebben de klassieke incubatoren in een grote ruimte vervangen. Hiermee kan de afdeling de kwaliteit van het IVF-proces veel beter beheersen, weet Janssens.


“De huidige zijn technisch complexer en vragen meer onderhoud, maar hebben een betere temperatuurstabiliteit en vooral gasstabiliteit. Onze incubatoren hebben een CO2-gehalte van 6  procent en een O2-gehalte van 5 procent . Door die waarden constant te houden vergroten we de implantatiekans.  In vergelijking met de oude incubatoren van 250 liter is het gasverbruik bij deze 2,5 liter-toestellen vele malen lager en dus op termijn goedkoper. UZ Brussel blijft groeien en de vraag naar ivf-behandelingen blijft toenemen, daarom hebben we nog negen van deze incubatoren bij Dijkstra besteld.”

Lees het gehele artikel "Kalibratieservice verhoogt succesfactor IVF-laboratorium".

 

• Kwaliteitsmanager IVF
• Product: incubatoren & Kalibratie incubatoren


Ronald Booms | Wageningen University

Ronald Booms | Wageningen University

Wij hebben sinds enige tijd de Gerhardt Hydrotherm en Soxtherm in gebruik voor de bepaling van het totale vetgehalte van verschillende visvoeders, vissen faces en Chymes(darm inhoud). Door de automatisering van de zure hydrolyse hebben wij nu tijd over voor andere werkzaamheden. Ook is het mogelijk de lastige AIA (acid insoluble ash) met de Hydrotherm te bepalen. Bovendien is het gelukt beide apparaten succesvol te valideren. Wij zijn hier erg blij mee.

 

• WUR afdeling Aquacultuur en visserij
• Product: Gerhardt Soxtherm en Hydrotherm
• Applicatie: vetbepaling van voeders & AIA test

 

Marlies Rijpert | Alcontrol OosterhoutMarlies Rijpert | Alcontrol Oosterhout

Voor het vermalen en mengen van grotere hoeveelheden levensmiddelen, voeders en ingrediënten heeft contractlaboratorium Alcontrol Oosterhout twee Robot Coupe Blixers aangeschaft bij Dijkstra Vereenigde.


De twee krachtpatsers garanderen een perfect homogenisatieresultaat voor reproduceerbare voedingsanalyses. Met twee Blixers die malen en mengen combineren, krijgt het contractlaboratorium zelfs de lastigste matrices klein.


Lees het gehele artikel "Reproduceerbare monstervoorbewerking bij Alcontrol".

 

• Product: Robot Coupe Blixers

 

 
 

 


Slee Microtomen St. Elisabeth ziekenhuis

Slee Microtomen St. Elisabeth ziekenhuis

Dijkstra Vereenigde installeerde onlangs micro- en cryotomen bij het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Volgens leidinggevend analist Marilyn de Helvert is de nieuwe pathologieapparatuur stabieler, gemakkelijker te reinigen en levert het mooiere coupes op.


De vervanging van de dertig jaar oude microtomen eind augustus door nieuwe van fabrikant Slee maakt een wereld van verschil, stelt Marilyn de Helvert.


Lees het gehele artikel "
Nieuwe microtomen bij het St. Elisabeth Ziekenhuis".