Tel: 0320 266 171

  • Gerenommeerde merken met uitgebreide productspecificaties
  • Oplossingsgericht denken, service en bereikbaarheid
  • Productspecialisten met uitgebreide kennis, o.a. verkregen bij leveranciers
  • Technische dienst voor onderhoud en garantie van aangekochte apparatuur

Gerhardt TTs100 Turbotherm 12-voudig 100 ml buizen

Artikelnr: L0512-0602
Infrarood destruktiesysteem met programeerbaar temperatuurcontroller
ISO 17025-compliant data management
Kompleet systeem met glaswerk, buizenrek, waterstraalpomp en 1,5 m slang
Afmetingen (bxdxh) 636 x 430 x 740 mm
Vermogen 2.000 W 230 V 50/60 hZ
Gewicht 29 kg
Scrubber unit optioneel

Specificaties

Uitgebreide informatie

Gerhardt TTs100 Turbotherm 12-voudig 100 ml buizen

Gerhardt TURBOTHERM snelle destructie seenheid

De nieuwe TURBOTHERM S is de evolutie van de klassieke TURBOTHERM. Als alternatief voor het KJELDATHERM®-verteringsblok kunnen destructies nog sneller en flexibeler worden uitgevoerd met deze infrarood destructie eenheid. Het instrument kan aan verschillende monsters worden aangepast door simpelweg het inzetrek te vervangen. Veel producteigenschappen, zoals de ergonomisch verstelbare bedieningseenheid, maken het dagelijkse werk eenvoudiger en zorgen tegelijkertijd voor maximale werkveiligheid en standaard-conforme bediening. Ideaal voor latere Kjeldahl-distillatie met de VAPODEST®-destillatie-eenheden. Ook voor gebruik als multifunctionele, programmeerbare verwarmingsbank voor anorganische zuurdestructies.

Ontwikkeld voor perfecte destructie omstandigheden

Door infraroodtechnologie te gebruiken, kunnen monsters veel sneller worden verwarmd en kan de totale procestijd aanzienlijk worden verkort. De behuizing is verbeterd voor een uitstekende warmteverdeling en biedt consistente destructie condities. Het traploos regelbare verwarmingsvermogen maakt ook een snelle en probleemloze destructie mogelijk van moeilijke monsters zoals bijvoorbeeld melk, water & bier.

Maximale arbeidsveiligheid en flexibiliteit

Directe verhitting van het monster voorkomt kookvervorming. Alle geproduceerde zure dampen worden effectief via het uitlaatspruitstuk onttrokken door de meegeleverde waterstraalpomp. De optioneel verkrijgbare gaswassers TURBOSOG en VACUSOG (watervrij) kunnen automatisch via de TURBOTHERM S worden aangestuurd. Verschillende inlegrekken voor 4, 6 of 12 destructiebuizen met 100, 250, 400 of 800 ml volume maken de TURBOTHERM flexibel voor de destructie van verschillende soorten monsters.

ISO 17025-compliant gegevensbeheer en eenvoudige bediening

De besturingseenheid geeft te allen tijde de actuele werkstatus weer en kan eenvoudig aan de behoeften van de gebruiker worden aangepast met de volledig instelbare kantelhoek. Hoge traceerbaarheid, individueel instelbare gebruikersrechten, verschillende gebruikersniveaus en registratie van relevante gegevens ondersteunen de gebruiker bij het gegevensbeheer.

Product PDF's

Bijpassende producten

afbeeldingL0512-0602
Toon de afbeelding

Informatie aanvragen - advies

Contactform 2

  • Reload captcha

* required fields