Memmert IPP modellen - ga naar onze webshop

 

   -  Nieuwe IPP400 & IPP1060 koelbroedstoven 
   -  Complete range nu met volume 32, 53, 108, 256, 384, 749 & 1060 liter
   -  Temperatuurbereik 0 tot +70 graden
   -  Energiezuinige Peltier techniek
   -  Nagenoeg trillingsvrij
   -  Ga naar Memmert webshop voor prijzen en meer informatie

 

 

 

Bijna geruisloos & trillingsvrij: Peltier gekoelde incubatoren IPP modellen

Uitstekende bedienbaarheid, extreem kleine regelschommelingen, trillingsarme werking en indrukwekkende energiebesparing bieden de toegevoegde waarde van deze Memmert koebroedstoven middels Peltier technologie.

 

Met zijn uitgebreide assortiment apparaten met Peltier-elementen voor verwarming en koeling - zoals de IPP Peltier gekoelde incubatoren, de HPP constante klimaatkamer, de IPS gekoelde opslagincubatoren en de CDP Peltier-koeleenheid voor waterbaden - is Memmert marktleider in dit technologisch geavanceerd segment.

 

  • - Temperatuurbereik 0 ° C tot +70 ° C
  • - 7 modelmaten (32 tot 1060 liter volume)
  • - 2 modelvarianten: SingleDISPLAY en TwinDISPLAY
  • - Dubbele deuren standaard voor alle modellen ter voorkoming van vervuiling en temperatuurdalingen en tegelijkertijd een optimaal zicht op de gevoelige lading door brede glazen binnendeuren
  • - Ventilatoren geïntegreerd in de Peltier-elementen zorgen voor een snelle energieoverdracht en een optimale temperatuurverdeling

 

De IPP Peltier-gekoelde incubator bieden een minimaal energieverbruik met maximaal voordeel voor het milieu. Omdat, in tegenstelling tot compressortechnologie, energie alleen nodig is als u moet verwarmen of afkoelen.

 

De werkkamer van de IPP is volledig afgesloten van de omgeving. De voordelen voor u: minimaal risico van uitdroging van het monster want condensatie tijdens het afkoelproces vindt buiten de werkkamer op het Peltier-element plaats.

 

Nog een waardevolle bonus: aangezien de gekoelde incubator met IPP geen compressor nodig heeft, bespaart het ruimte en geluid in het laboratorium.