Tel: 0320 266 171

  • Ruim 60 jaar leverancier
  • Ruim 40 A-merken
  • Eersteklas service & kwaliteit
  • Maatwerk tot industriële schaalgrootte

Onderhoud en Servicecontracten


Onderhoud en Servicecontracten

Onderhoud uitgevoerd door onze TSA is een degelijk onderhoud: uw apparatuur wordt op alle essentiële punten gecheckt en behandeld.
Dit gebeurt volgens een duidelijke checklist en overzichtelijke rapportage. 
Als noodzakelijk worden er aan slijtage onderhevige onderdelen vervangen en wanneer nodig eventuele reparaties uitgevoerd. Dit kan middels een aantrekkelijke vrijblijvende service overeenkomst op maat. Wij nemen dan jaarlijks contact met u op voor een planning in overleg. Dit kan natuurlijk ook op basis van afroep.


Laboratorium apparatuur wordt meestal flink gebruikt en dus kan jaarlijks onderhoud zeker bijdragen aan een langere levensduur en een juiste analyse van uw apparatuur.
Middels dit jaarlijks preventief onderhoud houden we uw apparatuur in optimale conditie om een juiste analyse te kunnen blijven maken.


Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier.
Naast onze standaard prijzen voor enkele toestellen hebben we aantrekkelijke staffelkortingen en projectprijzen bij het bundelen van werkzaamheden op één locatie.


De voordelen van een onderhoud overeenkomst:

  • Snelle opvolging bij eventuele problemen.
  • Voorrang bij toekenning van onderdelen.
  • 3 maanden reparatie garantie op arbeid, voorrijden en onderdelen bij eenzelfde storing.

 

Na elke onderhoud ontvangt u een gedetailleerde digitale checklist met rapportage welke een belangrijke leidraad is voor elk onderhoud.

 

 

TSA offerte aanvraag voor onderhoud

Indien u onderhoud/reparatie nodig heeft aan uw weegschaal, kunt u onderstaand formulier invullen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u snel en efficiënt kunnen helpen.

Na het versturen van uw bericht nemen wij z.s.m. contact met u op.

onderhoud aanvraag

  • Reload captcha

* required fields