Tel: 0320 266 171

 • Ruim 60 jaar leverancier
 • Ruim 40 A-merken
 • Eersteklas service & kwaliteit
 • Maatwerk tot industriële schaalgrootte

Registratiesystemen

Avic systemen voor bewaking van koelkasten, vriezers, stoven, enz.


De LegioBox® legt de basis voor telemetrie en afstandsbeheer via het Internet. De LegioBox® wordt gebruikt om meetgegevens te verzamelen, op te slaan en te versturen met behulp van het Internet. Deze door Avic ontwikkelde hardware heeft een vaste input en output configuratie en de mogelijkheid om serieel te communiceren met een grote diversiteit aan machines en systemen. De gegevens worden via het Internet verstuurd met behulp van standaard infrastructuren. Een mobiel netwerk zoals GSM en GPRS maar ook een vaste telefoonlijn of bedrijfsnetwerk kan hiervoor worden gebruikt. De LegioBox® wordt voor legio toepassingen ingezet. Elk denkbaar proces, installatie en machine kan met de LegioBox® via Internet toegankelijk worden gemaakt. Zelfs een koppeling tussen uw machines en uw ERP systeem is eenvoudig te realiseren met de LegioBox®. Gecombineerd met de software en diensten van Avic is de LegioBox®:registratie systemen avic

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Toegankelijk via elke PC met Internettoegang
 • Toegankelijk voor meerdere gebruikers
 • Plug & play installatie
 
 
Uitvoeringen
De LegioBox® is er in meerdere uitvoeringen. Welke uitvoering voor u de beste keuze is, is afhankelijk van de toepassing waarbij u de LegioBox wenst in te zetten. Naast onze standaard uitvoeringen kunnen we voor grotere aantallen eenvoudig een dedicated uitvoering maken, gebaseerd op uw wensen. Neem contact op met onze productspeciallisten voor meer informatie over de toepassingen van de verschillende uitvoeringen.
 
Toepassingen
De LegioBox® kan in elke industrie en branche worden toegepast. Van draadloze telemetrie toepassingen tot het bedienen en monitoren van complexe systemen of machines. Zowel mobiel als in een vaste opstelling. Avic biedt standaard oplossingen voor:
 • Datalogging
 • Temperatuurregistratie t.b.v. Legionella Preventie
 • Temperatuurregistratie t.b.v. HACCP
 • Energie, water en gas bemetering
 • Levelmonitoring (grondwater en tanknivo's)
Onze producten
 • LegioBox C1

  Informatie aanvragen - advies

  Contactform 2

  • Reload captcha

  * required fields

  LegioBox C1: unieke universele draadloze datalogger

  Met behulp van de LegioBox C1 kan ieder proces eenvoudig worden bewaakt. Het registreren en opslaan van meetwaardes vindt volledig automatisch plaats. De metingen of gebeurtenissen worden periodiek verstuurd met behulp van een intern Quad band modem via GSM/GPRS technologie. Indien er alarmen, of grenswaarde overschrijdingen, zijn dan worden deze direct doorgemeld naar het centrale datacentrum waar voor u de Avision software beschikbaar is. Met Avision heeft u een complete webmeldkamer en “control room” via het Internet tot uw beschikking waarmee u SMS, e-mail of semascript kunt versturen en automatisch rapportages kunt genereren en distribueren.
   
 • LegioBox C2

  Informatie aanvragen - advies

  Contactform 2

  • Reload captcha

  * required fields

  LegioBox C2: universele draadloze datalogger & M2M gateway

  Met behulp van de LegioBox C2 kan ieder proces, machine of gebouw eenvoudig worden bewaakt. Het registreren en opslaan van meetwaardes vindt volledig automatisch plaats. De metingen of gebeurtenissen worden periodiek verstuurd met behulp van een intern Quad band modem via GSM/GPRS technologie. De LegioBox C2 is een universele datalogger in een robuuste aluminium behuizing. De uitgebreide in- en uitgangen configuratie biedt voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. De seriële poort kan in M2M applicaties of voor IO uitbreidingen worden gebruikt, terwijl de optionele GPS ontvanger en tilt sensor Tracing & Tracking mogelijk maken. De mogelijkheid van een batterij voeding maakt hem de ideale logger ook voor locaties waar energie niet beschikbaar is.

   
 • LegioBox C3

  Informatie aanvragen - advies

  Contactform 2

  • Reload captcha

  * required fields

  LegioBox C3: draadloze logger/M2M gateway + RF tranceiver

  Met behulp van de LegioBox C3 kan ieder proces, machine of gebouw eenvoudig , desgewenst draadloos, worden bewaakt. De interne RF tranceiver maakt het toepassen van draadloze sensoren erg eenvoudig. Indien er alarmen zijn, of grenswaarde overschrijdingen, worden deze direct doorgemeld naar het centrale datacentrum waar voor u de Avision software beschikbaar is. Met Avision heeft u een complete webmeldkamer en “control room” tot uw beschikking waarmee u SMS, e-mail of semascript kunt versturen en automatisch rapportages kunt genereren en distribueren.
   
 • Universele wireless Module

  Informatie aanvragen - advies

  Contactform 2

  • Reload captcha

  * required fields

  Universele wireless module

  Draadloos meten met behulp van een radioverbinding is de oplossing wanneer het bekabelen van sensoren geen optie is. Lagere kosten en snelle implementatie zijn meestal de reden om gebruik te maken van draadloze sensoren.Met behulp van de Wireless Modules van Avic kunnen eenvoudig en nauwkeurig metingen worden verricht. Iedere module heeft twee analoge ingangen waarmee bijvoorbeeld twee temperaturen of andere analoge signalen kunnen worden gemeten. De ingebouwde repeater functie zorgt ervoor dat zelfs indien het bereik van de modulen onvoldoende zou zijn er via een andere module alsnog verbinding kan worden gemaakt. Uniek voor de repeaterfunctie is dat deze kan worden vervuld door standaard modulen welke batterij gevoed zijn. Een unieke eigenschap van de Wireless Module is dat de voeding voor de sensoren vanuit de module kan worden aangeboden. Hiermee is de Wireless Module volledig onafhankelijk van een externe voedingsbron. De extreem goede reikwijdte en de lange levensduur van de batterij maken de Wireless Module van Avic voor ieder situatie de juiste oplossing. De robuuste en fraaie aluminium behuizing is waterdicht(IP67) en kan zelfs zonder bescherming buiten worden toegepast.