Tel: 0320 266 171

  • Ruim 60 jaar leverancier
  • Ruim 40 A-merken
  • Eersteklas service & kwaliteit
  • Maatwerk tot industriële schaalgrootte

Technische Service Afdeling

 

De laboratorium afdeling van Dijkstra Vereenigde heeft een eigen service afdeling “de TSA”
De TSA is een hecht en flexibel team met veel kennis en know how van een groot deel van de door u gebruikte apparatuur in uw laboratorium. Door de jarenlange ervaring van onze technici kunt u bij de TSA terecht omtrent alle vragen betreft storingen, reparatie, jaarlijks preventief onderhoud, kalibratie en installatie van laboratoriumapparatuur. Tijdens de gehele levensduur van laboratorium apparatuur kunt u bij de TSA terecht en dragen zij bij aan een optimale werking conform de fabriekspecificatie van uw apparatuur.
Onze technici worden jaarlijks door meerdere fabrikanten getraind om het service level voor onze klanten op een hoog niveau te houden en zijn daardoor ook in staat om printplaten op component niveau te repareren en tevens zg. “customer specials” te ontwikkelen.


Binnen Dijkstra Vereenigde is klanttevredenheid een doel. De Technische Service Afdeling Laboratoriumapparatuur zorgt ervoor dat door ons geleverde apparatuur gedurende de totale levensduur optimaal en conform specificaties functioneert. Daarmee hopen we een essentiële bijdrage te leveren aan een langdurige relatie met onze klanten.

 

Wij bieden de volgende services:

  • Installatie en oplevering van nieuwe apparatuur
  • Preventieve onderhoudscontracten / Servicecontracten.
  • Reparaties
  • Kalibratie van apparatuur 
  • Onderdelen / Overig


 

Servicecontracten

Om uw apparatuur in optimale conditie te houden en de kans op storingen tot een minimum te reduceren biedt de Technische Service Afdeling van Dijkstra Vereenigde servicecontracten aan. Deze servicecontracten kunnen worden uitgebreid met correctief onderhoud, kalibratie en NEN 3140 veiligheidsinspectie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Bij het combineren van te onderhouden apparatuur werken wij met aantrekkelijke project prijzen.

 

 

Smetvrij verklaring

Voor een aantal groepen laboratoriumapparatuur hanteren wij een zogenoemde smetvrij verklaring. In dit document is vastgelegd hoe het betreffende apparaat gereinigd is en welke stoffen met het apparaat in aanraking zijn geweest.

De smetvrij verklaring is van toepassing op de volgende apparatuur:

Algemeen 

Download hier smetvrij verklaring algemeen

Centrifuges

Download hier smetvrij verklaring centrifuges

Broedstoven

Download hier smetvrij verklaring broedstoven

Vacuümpompen en pompopstellingen

Download hier smetvrij verklaring vacuümpompen