Tel: 0320 266 100

Stage lopen bij Dijkstra Vereenigde Lelystad

 

 

Meewerkstages of afstudeerstages HBO of MBO, dat maakt bij Dijkstra Vereenigde Lelystad allemaal niet uit. Initiatief vinden wij belangrijker dan je opleidingsniveau. Dat vinden wij bij Dijkstra Vereenigde, maar hoe ervaren onze stagiaires dat?


 

Cedric Bos 
Stagiair Technische dienst
 
Meeloopstage technicus Lelystad

Ik heb een passie voor techniek, en wil graag alles weten over machines en hoe ze werken. Daar heb ik bij Dijkstra de mogelijkheden voor gehad! Het team van de technische dienst is een fijn team om in te werken, ze zijn allemaal aardig en staan voor je klaar als je hulp nodig hebt met een taak. En met mannen onder elkaar is er ook genoeg ruimte voor humor.
Lees verder


 

Jurriaan van Ingen 
Stagiair ICT
 
Meeloopstage ICT Lelystad

Ondanks de korte duur heb ik ronduit van deze stage genoten. Het is werkelijk een verrijkende ervaring geweest om met de ICT-afdeling van Dijkstra Vereenigde te mogen samenwerken. Door de relatieve kleinschaligheid van het bedrijf heb ik het gevoel gehad mij hier echt te kunnen ontplooien.
Lees verder


 

Vincent van den Broek
Afstudeerstagiair Commerciële Economie
 
Afstudeerstage Commerciele Economie Vincent

Een mooie en uitdagende afstudeerstage! Je krijgt veel vrijheid en er is goede begeleiding. Als afstudeerstagiair werk je hoofdzakelijk zelfstandig aan je opdracht en hier is veel ruimte voor. Ik zou andere dan ook zeker aanraden om bij Dijkstra Vereenigde te komen afstuderen!
Lees verder

 


 

Sam Barnasconi
Stagiair (online) Communicatie
 
Online Communicatie Lelystad

De begeleiding is erg prettig! Als ik ergens tegen aan liep of een vraagje had kon ik altijd terecht bij mijn stagebegeleider, ook als ik even tussentijds de voortgang van mijn project wilde bespreken. Mijn stage bij Dijkstra is erg goed verlopen. Ik mag dan ook met trots vermelden dat ik mijn diploma heb behaald!
Lees verder

 

 


 

Joey van de Waal
Stagiair ICT
 
Stage ICT Lelystad

In de eerste week was het toch even wennen, een nieuwe organisatie en nieuwe gezichten. Na een week was het wennen er toch wel vanaf, ik had al snel het gevoel dat ik hier al jaren werkte. De mensen nemen je mening en advies in acht en dat geeft een zeer fijn gevoel.
Lees verder

 


 

Iris Schiffers
Stagiaire Communicatie
 
Stage Communicatie Lelystad

Begin februari 2016 is mijn stageperiode bij Dijkstra van start gegaan. Hier heb ik de functie stagiaire (online) Communicatie vervult. Dijkstra heeft mij geholpen het optimale uit mijn stageperiode te halen. Dus als jij op zoek bent naar een leerzaam, gezellig en leuk bedrijf, is Dijkstra zeker een aanrader!
Lees verder

 


 

Duke de Jong
Stagiair ICT
     
Stage ICT Lelystad - Duke de Jong    

Mijn 24000 minuten ICT ervaring bij Dijkstra Vereenigde: leerzaam, gezellig en interessant! Voor mijn part kon ik me geen betere stageplek en stagebegeleider wensen.  
Lees verder.

 


 

Ismaël  Smit
Stagiair Communicatie
     
Ismael Smit - Stagiair Communicatie Lelystad     Daar zat ik dan in de bus onderweg naar mijn eerste dag stage. Niet goed weten waar ik nu precies moest uitstappen en dan plots voorbij Dijkstra Vereenigde rijden. Eerstvolgende halte gelijk uitstappen en terug lopen naar Dijkstra Vereenigde. De eerste werkdag kreeg ik gelijk een rondleiding door het bedrijf om mezelf even voor te stellen. Want wie zich niet heeft voorgesteld stelt niks voor, aldus een van de uitspraken van de financieel directeur. Lees verder.

 


 

Alwin Mulder
Stagiair ICT & Communicatie

   

 

Stage ICT Lelystad     Ik ben Alwin en volg de opleiding ICT- medewerker op het ROC te Lelystad, ik zit momenteel in mijn eerste leerjaar. Begin februari ben ik begonnen aan mijn gecombineerde stage online communicatie & ICT bij Dijkstra Vereenigde Lelystad. De eerste werkdag kreeg ik van mijn stage begeleider een rondleiding door de organisatie en werd ik voorgesteld aan de werknemers. Tenslotte is de slogan bij Dijkstra is, wie niet voorgesteld wordt stelt niks voor. Ik voelde mij snel thuis. Binnen de organisatie... Lees verder 

 


 

Jasmijn Schiffers
Stagiaire (online) marketing 
     
Stagiaire Jasmijn schiffers - Stage communicatie Lelystad    

Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie en zit in mijn laatste jaar. 
Eind januari ben ik begonnen met mijn stage bij Dijkstra Vereenigde B.V. 
Eenmaal binnen gekomen werd ik heel hartelijk verwelkomd door mijn collega's.
Nadat ik aan iedereen werd voorgesteld... Lees verder