Tel: 0320 266 100

Stage lopen bij Dijkstra Vereenigde Lelystad

Stage lopen bij een leerzaam, gezellig en interessant bedrijf in Lelystad? Dat kan! Dijkstra Vereenigde biedt verschillende stageplaatsen binnen onze diverse afdelingen.


Als stagiair(e) zien we je als volwaardig collega, waardoor je extra veel leert. Bij Dijkstra Vereenigde voeg je daarom als stagiair echt iets toe. Bij ons ga je zelfstandig aan het werk, dat biedt je de mogelijkheid om toffe ideeën op te pakken en hier ook echt mee aan de slag gaan. Je krijgt vrijheid voor eigen inbreng en het is aan jou om hierin ondernemend te zijn. Daarnaast bieden wij jou een goede begeleiding door een deskundige medewerker van de afdeling waar je stage loopt. Lijkt het je leuk om bij Dijkstra Vereenigde in Lelystad stage te lopen? Bekijk dan snel de stageplaatsen die op dit moment open staan.


Wil je meer weten over Dijkstra Vereenigde? Bekijk dan onze homepagina, historie en social media pagina.


Ben je benieuwd wat jouw voorgangers van een stage bij Dijkstra Vereenigde vonden? Lees hun ervaringen hieronder.


Dijkstra Vereenigde is een erkend leerbedrijf.

 


 

Charlotte Kok
Stagiaire Technisch Tekenaar/constructeur TD Machines
 
Stage lopen in Lelystad

Nadat mijn stage voorbij was gevlogen, mocht ik zelfs in de zomer blijven werken als vakantiekracht, deze uitdaging heb ik natuurlijk ook aangenomen! Dijkstra Vereenigde B.V. is een heel gezellig maar vooral leerzaam bedrijf en ik zou het ook zeker aanraden aan studenten die een stageplaats zoeken!
Lees verder

 


 

Stacey van Weenen
Stagiaire Mediavormgeving
 
Stage media vormgeving Lelystad

In deze korte tijd heb ik zoveel nieuwe dingen geleerd en heb ik de andere kant van het grafisch vormgeven kunnen meemaken. Wat mij vooral bij blijft is alle gezelligheid op de afdelingen. Ook was ik heel erg blij met de begeleiding die ik kreeg. Dit heeft mij op sommige gebieden veel verbetering opgeleverd.
Lees verder


 

Felix van Veen
Stagiair ICT
 
Stagiair ICT Felix Het mooiste van deze stage vond ik dan ook om echt naast een collega te staan en te merken dat hij of zij blij werd als je een probleem kon oplossen.
Ik heb hier veel kunnen leren over IT-systemen in de praktijk en zelfs een beetje over mezelf. Al met al is Dijkstra echt een geweldig bedrijf.
Lees verder

 

 


 

Cedric Bos 
Stagiair Technische dienst
 
Meeloopstage technicus Lelystad

Ik heb een passie voor techniek, en wil graag alles weten over machines en hoe ze werken. Daar heb ik bij Dijkstra de mogelijkheden voor gehad! Het team van de technische dienst is een fijn team om in te werken, ze zijn allemaal aardig en staan voor je klaar als je hulp nodig hebt met een taak. En met mannen onder elkaar is er ook genoeg ruimte voor humor.
Lees verder


 

Jurriaan van Ingen 
Stagiair ICT
 
Meeloopstage ICT Lelystad

Ondanks de korte duur heb ik ronduit van deze stage genoten. Het is werkelijk een verrijkende ervaring geweest om met de ICT-afdeling van Dijkstra Vereenigde te mogen samenwerken. Door de relatieve kleinschaligheid van het bedrijf heb ik het gevoel gehad mij hier echt te kunnen ontplooien.
Lees verder


 

Vincent van den Broek
Afstudeerstagiair Commerciële Economie
 
Afstudeerstage Commerciele Economie Vincent

Een mooie en uitdagende afstudeerstage! Je krijgt veel vrijheid en er is goede begeleiding. Als afstudeerstagiair werk je hoofdzakelijk zelfstandig aan je opdracht en hier is veel ruimte voor. Ik zou andere dan ook zeker aanraden om bij Dijkstra Vereenigde te komen afstuderen!
Lees verder

 


 

Sam Barnasconi
Stagiair (online) Communicatie
 
Online Communicatie Lelystad

De begeleiding is erg prettig! Als ik ergens tegen aan liep of een vraagje had kon ik altijd terecht bij mijn stagebegeleider, ook als ik even tussentijds de voortgang van mijn project wilde bespreken. Mijn stage bij Dijkstra is erg goed verlopen. Ik mag dan ook met trots vermelden dat ik mijn diploma heb behaald!
Lees verder

 

 


 

Joey van de Waal
Stagiair ICT
 
Stage ICT Lelystad

In de eerste week was het toch even wennen, een nieuwe organisatie en nieuwe gezichten. Na een week was het wennen er toch wel vanaf, ik had al snel het gevoel dat ik hier al jaren werkte. De mensen nemen je mening en advies in acht en dat geeft een zeer fijn gevoel.
Lees verder

 


 

Iris Schiffers
Stagiaire Communicatie
 
Stage Communicatie Lelystad

Begin februari 2016 is mijn stageperiode bij Dijkstra van start gegaan. Hier heb ik de functie stagiaire (online) Communicatie vervult. Dijkstra heeft mij geholpen het optimale uit mijn stageperiode te halen. Dus als jij op zoek bent naar een leerzaam, gezellig en leuk bedrijf, is Dijkstra zeker een aanrader!
Lees verder

 


 

Duke de Jong
Stagiair ICT
     
Stage ICT Lelystad - Duke de Jong    

Mijn 24000 minuten ICT ervaring bij Dijkstra Vereenigde: leerzaam, gezellig en interessant! Voor mijn part kon ik me geen betere stageplek en stagebegeleider wensen.  
Lees verder.

 


 

Ismaël  Smit
Stagiair Communicatie
     
Ismael Smit - Stagiair Communicatie Lelystad     Daar zat ik dan in de bus onderweg naar mijn eerste dag stage. Niet goed weten waar ik nu precies moest uitstappen en dan plots voorbij Dijkstra Vereenigde rijden. Eerstvolgende halte gelijk uitstappen en terug lopen naar Dijkstra Vereenigde. De eerste werkdag kreeg ik gelijk een rondleiding door het bedrijf om mezelf even voor te stellen. Want wie zich niet heeft voorgesteld stelt niks voor, aldus een van de uitspraken van de financieel directeur. Lees verder.

 


 

Alwin Mulder
Stagiair ICT & Communicatie

   

 

Stage ICT Lelystad     Ik ben Alwin en volg de opleiding ICT- medewerker op het ROC te Lelystad, ik zit momenteel in mijn eerste leerjaar. Begin februari ben ik begonnen aan mijn gecombineerde stage online communicatie & ICT bij Dijkstra Vereenigde Lelystad. De eerste werkdag kreeg ik van mijn stage begeleider een rondleiding door de organisatie en werd ik voorgesteld aan de werknemers. Tenslotte is de slogan bij Dijkstra is, wie niet voorgesteld wordt stelt niks voor. Ik voelde mij snel thuis. Binnen de organisatie... Lees verder 

 


 

Jasmijn Schiffers
Stagiaire (online) marketing 
     
Stagiaire Jasmijn schiffers - Stage communicatie Lelystad    

Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie en zit in mijn laatste jaar. 
Eind januari ben ik begonnen met mijn stage bij Dijkstra Vereenigde B.V. 
Eenmaal binnen gekomen werd ik heel hartelijk verwelkomd door mijn collega's.
Nadat ik aan iedereen werd voorgesteld... Lees verder

       

 


 

Wil jij stage lopen in Lelystad? 

Dijkstra Vereenigde in Lelystad beschikt over een divers aanbod stages. Bekijk hieronder het overzicht. Voor vragen over stagemogelijkheden kun je altijd contact opnemen met onze HR-manager, Gert Ligthart.


Een leerzame, gezellige en interessante stage in Lelystad!

Stageplaatsen voor de opleiding(en)

 • Allround DTP-er
 • Medewerker marketing en communicatie
 • Mediavormgever
 • Technicus engineering
 • Eerste monteur mechatronica
 • Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie
 • Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw
 • ICT-beheerder
 • Logistiek medewerker
 • Logistiek teamleider
 • Medewerker beheer ICT
 • Medewerker ICT
 • Monteur mechatronica
 • Netwerk- en mediabeheerder
 • Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie
 • Technicus service en onderhoud werktuigbouw
 

Tekenaar/constructeur TD Machines