Tel: 0320 266 181

  • Uitstekende kwaliteit verpakkingsglas en sluitingen
  • Oplossingsgericht denken, service en bereikbaarheid
  • Met 5000 m2 magazijnruimte ruime voorraadmogelijkheden
  • Expertise in personalisatie en decoratie van verpakkingsglas

Bierglazen

Naast een duidelijk herkenbare fles is een duidelijk herkenbaar glas net zo van belang om uw naamsbekendheid te vergroten. Met een mooi bedrukt drinkglas zet u uw product duidelijk herkenbaar op tafel. 

Bierglazen

 

Dijkstra Vereenigde kan u naast de geschikte fles ook bedrukte drinkglazen leveren. Daarmee kunnen wij u en uw klant een totaalpakket aanbieden. Voor iedere soort bier en toepassing kunnen wij het geschikte glas met bijbehorende bedrukking leveren.

 

Naast de drinkglazen hebben wij een aantal stevige geschenkverpakkingen ontwikkeld voor bierflessen die ook in kleine aantallen voorzien kan worden met een full colour bedrukking.

Neemt u voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met een van onze productspecialisten.

Grid  List 

23 Item(s)

Set Descending Direction
per page

Grid  List 

23 Item(s)

Set Descending Direction
per page

gepersonaliseerde glazen

De bedrukking van uw bierglas is net zo belangrijk als uw logo

Het ontwerp van de decoratie en de techniek van de bedrukking kan merkwaarden zoals kwaliteit, stijl, traditie en moderniteit versterken. Wij denken met u mee over het juiste model bierglas en de decoratie. Ons team heeft nieuwe ideeën en jarenlange ervaring, wij helpen u graag om uw merk op de juiste manier te presenteren.

Het bedrukken van drinkglazen wordt al sinds jaar en dag hoofdzakelijk gedaan met keramische verf. Naast dat dit vele voordelen heeft is er ook een belangrijk nadeel dat de kleuren in de loop der tijd vervagen en dat niet altijd exact de gewenste kleur kan worden bereikt.

 

Druktechnieken bij drinkglazen

Het bedrukken van drinkglazen gebeurt veel met keramische verf. Dijkstra gebruikt een nieuwe techniek welke inmiddels breed wordt toegepast.
Deze techniek heet UV-lak of UV-printing. Belangrijkste voordelen van deze techniek is dat de kleuren veel langer mooi blijven en dat de opgegeven Pantone kleuren ook daadwerkelijk kunnen worden gedrukt. Ook is het beschikbare kleurenspectrum groter dan bij de oudere technieken en zijn voorheen moeilijke kleuren zoals paars nu geen probleem.

Ook de levensduur van een bedrukking met UV-lak is beduidend langer en is de decoratie vaatwasserbestendig.

 

Drinkglazen informatie en offerte aanvraag

Drinkglazen offerte aanvraag

  • Reload captcha

* required fields