In de biermarkt zijn vele ontwikkelingen gaande, met name in de Craft bieren. Het aantal kleine bierbrouwerij is in de afgelopen jaren fors toegenomen en het aanbod is ook bij verschillende retailers veel groter geworden.  

 

Als u voor het bier schap staat, valt op dat veel brouwerijen hoofdzakelijk gebruik maken van dezelfde flessen en dat de bierbrouwerijen zich proberen te onderscheiden met het etiket.

 

Bij Dijkstra Vereenigde hebben wij diverse andere mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u echt opvalt en de uitstraling van de fles overeenkomt met de ambacht van het bier. Dit kan door middel van het creëren van een eigen fles, het aanbrengen van een decoratie zoals een bedrukking, sleeve of een coating, maar dit kan ook door een minder gangbare, maar wel onderscheidende, fles te gaan gebruiken voor uw bier.

 

Op het gebied van sluitingen en geschenkverpakkingen hebben wij ook diverse mogelijkheden om samen met u een onderscheidende verpakking te ontwikkelen.

Op de Empack hebben wij verschillende voorbeelden uitgestald en kunnen wij u aan de hand van de voorbeelden goed adviseren over de diverse mogelijkheden.

bierflesbierfles matbierfles