Tel: 0320 266 121

  • Uitgebreide range verpakkingsmachines.
  • Ruim 35 jaar ervaring in de verpakkingsbranche.
  • Professioneel, innovatief en klantgericht.
  • Eigen technische dienst voor onderhoud en storingen.

Sleeve machines

T.Freemantle biedt een ruime keus aan sleeve machines voor een breed bereik van sleeves en tray types. De product range varieert van machines met handmatige invoer voor het sluiten van dozen tot volledig automatische sleevers met een capaciteit tot120 dozen per minuut. Er zijn machines voor het opzetten van voorgelijmde sleeves en voor het verwerken van plano’s.

 

Semi Automatic Preglued Sleever

semi automatische handbediende sleever Freemantle

Na een signaal van de operator plaatst de machine een platte, voorgelijmde sleeve op de band, die opgezet wordt.  Als de sleeves langs de invoer met producten bewegen, worden de producten handmatig in de geopende sleeves geschoven. De machine kan tot 80 sleeves per minuut verwerken.

Voorbeeld sleeves trays karton Freemantle

Automatic Preglued Sleever

 Automatische sleever voorgelijmde sleeves Freemantle

 Het te verpakken product wordt ofwel handmatig, ofwel automatisch in de invoer van de machine gebracht. Als de machine het product detecteert,  wordt er een platte, voorgelijmde sleeve geselecteerd en opgezet, waarna het product automatisch in de geopende sleeve geschoven wordt.  

Afhankelijk van de machine kan er een capaciteit gehaald worden tot 150 sleeves per minuut.
Voorbeeld sleeves trays karton Freemantle

Wraparound sleever

 Automatische sleever sleeves Freemantle

 

 

Het te verpakken product wordt ofwel handmatig, ofwel automatisch in de invoer van de machine gebracht. Als de machine het product detecteert,  wordt er een platte sleeve geselecteerd, waarna deze om het product heen gevouwen wordt en verlijmd.

Voorbeeld sleeves trays karton Freemantle